Încercând doar să-și recupereze banii, un român din Anglia a câștigat 4 milioane de lire!

06 Iul 2017
Încercând doar să-și recupereze banii, un român din Anglia a câștigat 4 milioane de lire!

Dacă te gândești că norocul nu te-a căutat și nici nu te va căuta pe acasă, că de-aia ai ajuns să lucrezi prin Anglia, nu poți fi deloc sigur că n-o să dea peste tine, dacă așa a fost să fie, chiar la noua adresă!

Lucian Sllav, un român în vârstă de 33 de ani, stabilit în Marea Britanie, s-a oprit la supermarketul din apropierea locuinței sale, în Bakersfield, pentru cumpărături. Nu mare lucru, doar ceva băutură. Așteptând să plătească, a remarcat un client cumpărând și răzuind câteva lozuri din campania 30th Anniversary Scratchers ticket.

Niciunul dintre ele nu i-a adus băștinașului vreun câștig măreț, dar românul nostru s-a gândit că măcar își va potoli pofta jocului. 

Greșit, norocul e pentru cei care nu-l așteaptă! Cel de-al cincilea bilet era destinat românului, și nu numai că a avut noroc, dar l-a lovit cu tăria unui tsunami, transformându-l într-un milionar în lire sterline, pentru că premiul pe care l-a câștigat are valoarea de 4 milioane de lire.

Acum, s-au văzut mulți cu bani, pe care, din nepricepere și cu ajutorul altora, i-au făcut praf la fel de rapid pe cât îi câștigaseră. Să sperăm că nu acesta va fi deznodământul și în cazul de față!

sursa: http://channel28news.com/ .... sursa asta e una de știri false, și lucrul acesta se vede de abia la a doua încărcare a paginii, dar povestea e una prea fericită pentru a nu fi spusă! :)

Alte stiri din Externe

Ultima oră