Povestea româncei care i-a vrăjit pe nemţi prin dans

08 Ian 2019 | scris de I.D.
Povestea româncei care i-a vrăjit pe nemţi prin dans Galerie foto (2)

Atunci când nu scrie despre migraţia sărăciei, prostituate sau cerşetori, presa germană prezintă şi oameni de succes care au reuşit să impresioneze în Germania prin valoarea şi talentul lor. În acest registru se înscrie şi povestea Oanei Nechiti.

Este noul membru al juriului concursului ”Germania caută un superstar”, anunță RTL.

Oana, acum în vârstă de 30 de ani, stă alături de producătorul de staruri Dieter Bohlen, de interpretul și cantautorul Xavier Naidoo și de Pietro Lombardi la cea de-a 16-a ediție a concursului.

Ea va acorda o atenție specială apariției generale, prezenței scenice, carismei, autenticității și chiar dorinței candidatului de a câștiga.

Născută în 1988 la Timişoara, ea a ajuns rapid una dintre dansatoarele de top ale României.

La 14 ani era deja selecţionată în lotul naţional şi disputa finalele campionatelor naţionale. A ajuns pe locul 53 mondial, iar în 2003, 2007 şi 2008 a reprezentat România la Campionatele Mondiale din Australia şi Lituania.

Între 2004 şi 2008 a urmat cursurile şcolii de actorie şi coreografie din Timişoara. Apoi a început să studieze medicina, dar şi-a întrerupt studiile pentru o carieră de coreograf, antrenor şi dansator profesionist.

Din decembrie 2009, perechea ei de dans şi de viaţă este Erich Klann.

În 2010, perechea a încheiat pe locul trei campionatele din Westfalia şi a ocupat locul patru la World Trophy în Olanda.

În august 2011, ea a decis să părăsească definitiv România şi s-a mutat cu partenerul ei la Paderborn.

În 2012 a devenit mama unui băieţel. Klann şi Nechiti sunt între timp antrenori de dans pentru trei cluburi sportive din Kassel, Warburg şi Paderborn.

Celebritatea a atins-o abia în 2013 când a devenit partenera de dans al lui Jurgen Milski în a şasea ediţie a showului de dans „Let´s Dance”.

Perechea a obţinut locul şase la finalul competiţiei. Într-o ediţie specială de Crăciun (2013), Oana a dansat alături de actorul Manuel Cortez, postul RTL realizând audienţe-record.

În sezonul şapte, partenerul Oanei a fost unul dintre cei mai titraţi sportivi germani, Alexander Leipold. Perechea a fost eliminată după runda a 5-a.

În 2015, startul sezonului opt a adus-o pe Oana în tandem cu actorul Ralf Bauer. „Diferenţa de înălţime era foarte mare. A trebuit să dansez tot timpul pe tocuri înalte”, s-a plâns Oana, despre relaţia sportivă cu bărbatul de 48 de ani.

Actorul a trebuit să anunţe că abandonează emisiunea, din cauza unei infecţii cu un virus necunoscut, astfel că sezonul s-a încheiat şi pentru Oana. Chiar şi aşa, ea a rămas în atenţia presei mondene şi nu numai din Germania. 

Klann a fost de asemenea concurent al show-ului, alături de fosta soţie a pilotului de Formula 1, Cora Schumacher. 





 
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră