IMAGINI ȘOCANTE, surprinse cu CAMERA ASCUNSĂ.
Mii de câini, jupuiți de vii și măcelăriți la un festival din China (VIDEO)

22 Iun 2015
IMAGINI ȘOCANTE, surprinse cu CAMERA ASCUNSĂ. <br />Mii de câini, jupuiți de vii și măcelăriți la un festival din China (VIDEO)
Mii de pisici și câini au fost jupuiți de vii, uciși și arși în cadrul Festivalului cărnii de la Yulin, din China, devenit o tradiție în ultimele două decenii, scrie Russia Today.
 
La nivel mondial, iubitorii de animale au încercat să pună presiune asupra autorităților chineze pentru a nu ucide, și-n 2015, 10.000 de câini și pisici, ca în anii trecuți, însă demersurile nu fost în zadar.
 
Sute de comercianți au venit în sudul provinciei Guangxi pentru a sărbători solstițiul de vară.
 
În Yulin există ferme speciale în care sunt crescuți câini a căror carne este destinată consumului uman. "În China consumul cărnii de câine este o tradiție, dar în Yulin este cea mai bună", a declarat Lu Hin, fermier local. 
 
În ultimii ani, autoritățile chineze au încercat să schimbe legislația și să interzică definitv consumul cărnii de câine, sub presiunea mondială a organizațiilor care luptă contra abuzului asupra patrupedelor. Fără succes.
 
Un raport al unui ONG din Hong Kong arată că în China sunt sacrificați pentru a fi consumați 10 milioane de câini în fiecare an.
 


Alte stiri din Externe

Ultima oră