Hoţi surprinşi când furau în timpul uraganului Irma (VIDEO)

11 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Hoţi surprinşi când furau în timpul uraganului Irma (VIDEO)

Magazinele de încălțăminte și de electrice au fost prădate în Florida, după trecerea uraganului Irma. Poliția declară că a făcut mai multe arestări, relatează BBC şi USA Today,

Poliția din Fort Lauderdale a declarat că a arestat duminică nouă persoane suspectate că au jefuit un magazin de amanet și unul de încălţăminte din apropiere.

Doi adolescenți au fost arestați pentru că sâmbătă noaptea au intrat în șase case, pe măsură ce furtuna s-a intensificat. Biroul șerifului din Broward County a declarat că cei doi adolescenți au fost arestați în Weston, la aproximativ 35 de mile nord de Miami, după ce au fost văzuţi de proprietarii  evacuaţi, care-şi supravegheau casele de la distanță. Unul dintre adolescenți a fost împușcat și rănit.

 

 

"Să mergi la închisoare pentru o pereche de adidași este o decizie destul de proastă", a declarat șeful poliției din Fort Lauderdale Rick Maglione . "Stați acasă și aveți grijă de cei dragi și fiți recunoscători că sunt toți în siguranță", a adăugat el.

În Stuart, poliția a arestat un bărbat acuzat de jefuirea unei case după ce proprietarul a fost evacuat într-o școală. Rashaad Kelly, în vârstă de 20 de ani, a fost arestată, acuzată de efracție și că a provocat daune de peste 1.000 de dolari în timpul stării de urgență, a declarat poliția.

Districtul Miami-Dade a primit doar un apel privind comiterea unui jaf, duminică după-amiază, a declarat detectivul Marjorie Eloi. "Din fericire, avem locuitori minunați în Miami-Dade", a spus Eloi.

Alte stiri din Externe

Ultima oră