Hoți îndragostiți de dulciuri - 20 de tone de Nutella, furate direct din camion!

19 Aug 2017
Hoți îndragostiți de dulciuri - 20 de tone de Nutella, furate direct din camion!

Poliția a declanșat o anchetă pentru identificarea hoților care au reușit să fure peste 20 de tone de Nutella și ouă de ciocolată, dintr-un transport frigorific, care se afla în orașul german Neustadt. 

Furtul a avut loc între 12 și 13 august, iar anchetatorii sunt siguri că hoțul, sau hoții, au avut nevoie de propriul autocamion pentru a transporta cantitatea de ciocolată furată. De altfel, o plângere privind furtul unui cap-tractor a fost reclamat chiar în același timp cu dispariția cremei de ciocolată.

“Încă nu este foarte clar dacă obiectul furtului este camionul sau ciocolata, în acest moment, chiar nu putem trage nicio concluzie“, a declarat un anchetator pentru postul american de televiziune CBS.

Furtul de Nutella nu a fost singura infracțiune ce a vizat dulciurile în acest sfârșit de săptămână, un alt trailer, incărcat cu 30 de tone de suc de fructe a fost raportat ca fiind furat dintr-un alt oraș german - Wittenberg.

Poliția germană face apel la cei cărora li se vor oferi spre cumpărare cantități mari de ciocolată, pe căi neoficiale, să raporteze imediat incidentul.

Alte stiri din Externe

Ultima oră