Holograma lui Hawking avertizează omenirea:
Ne mutăm în spațiu sau murim

27 Apr 2015
Holograma lui Hawking avertizează omenirea: <br />Ne mutăm în spațiu sau murim
Într-o conferință de presă susținută în fața unui auditoriu reunit în sala Operei din Sydney, cu ajutorul tehnologiei holografice, Stephen Hawking a reafirmat că omenirea va supraviețui doar colonizând alte planete.

"Pentru viitorul umanității trebuie să continuăm explorarea spațiului cosmic. Nu cred că vom putea supraviețui încă 1,000 de ani fără să părăsim fragila noastră planetă

La finalul dizertației sale, Hawking a încurajat audiența "să privească spre stele și nu spre propriile picioare".
"Încecați să găsiți explicații pentru tot ceea ce vedeți, întrebați-vă ce stă la baza existenței Universului. Fiți curioși, și, oricât de dificil ar părea, fiți siguri că puteți găsi succesul în tot ceea ce întreprindeți. Contează doar să nu renunțați"

Un moment inedit în timpul conferinței a fost reprezentat de momentul în care o persoană de sex feminin l-a întrebat pe Hawking despre "efectul cosmologic al faptului că Zayn a părăsit formația One Direction, rupând inimile a milioane de adolescente din lumea întreagă".
Calm, Hawking a readus zâmbetul pe buzele fanelor trupei britanice spunând că într-un univers paralele Zayn este în continuare alături de băieți și că într-un altul este soțul celei care a pus întrebarea.

Alte stiri din Externe

Ultima oră