Hillary Clinton, dezvăluiri despre OZN-uri, extratereştri şi misterioasa "Zonă 51": Vom da publicităţii informaţiile (VIDEO)

04 Ian 2016 | scris de Veronica M. Florentina
Hillary Clinton, dezvăluiri despre OZN-uri, extratereştri şi misterioasa

Mai mult, candidatul democrat crede că este posibil ca planeta noastră să fi fost deja vizitată de extratereştri.

Răspunzând unei întrebări privind OZN-urile a unui jurnalist, Hillary Clinton a spus că, odată ajunsă preşedinte al SUA, va lămuri "definitiv" problema.

Clinton, care ar putea deveni în noiembrie prima femeie-preşedinte de la Casa Albă, a spus că va trimite chiar un grup operativ în Zona 51 - o bază secreta din Nevada, unde cei ce cred în OZN-uri consideră că se studiază tehnologiile extraterestre.

Anterior, John Podesta, şeful campaniei lui Hillary Clinton, a cerut publicarea tuturor documentelor privind OZN-urile deoarece "poporul american poate face faţă adevărului".

Anul trecut, Podesta a scris pe Twitter că marele lui regret pe anul 2014, înainte de a se retrage din funcţia de consilier la Casa Albă, este că nu s-a asigurat că documentele despre OZN-uri vor fi date publicităţii.

Potrivit The Mirror, Podesta a lucrat şi pentru Bill Clinton, dar şi pentru actualul preşedinte, Barack Obama. În timpul regimului Bush, fostul consilier s-a aflat în fruntea unei coaliții nonguvernamentale care a militat pentru accesul publicului larg la informațiile clasificate despre marțieni.

"M-a pus să promit că vom da publicităţii informaţiile. Într-un fel sau altul", a mai spus Hillary Clinton.

Alte stiri din Externe

Ultima oră