Hellen Mirren, în plin scandal legat de o reclama la produse cosmetice: Arată prea bine! (Video)

09 Iul 2015
Hellen Mirren, în plin scandal legat de o reclama la produse cosmetice: Arată prea bine! (Video)
Hellen Mirren a lansat un adevărat scandal, după ce a apărut într-o reclamă la produse cosmetice, și o persoană a reclamat-o pentru că ”arată prea bine”.

The Advertising Standards Authority (ASA), o organizaţie a profesoniştilor din sectorul britanic de publicitate, a primit o reclamaţie, potrivit căreia imaginile în care apare actriţa au fost editate, mai exact ridurile ei au fost atenuate, astfel încât chipul ei să promoveze mai credibil produsul.

După analizarea imaginilor, instituţia sesizată a dat însă dreptate grupului L'Oreal, explicând că ridurile sunt încă vizibile pe faţa actriţei şi că reclama nu induce în eroare, relatează Huffington Post

În clipul reclamat, protagonista filmului "The Queen", care va împlini 70 de ani luna aceasta, este filmată într-o staţie de autobuz, într-o seară ploioasă, în timp ce o tânără îi oferă un loc. "Ştiinţa în care am încredere mă ajută să arăt aşa. Hrăneşte-ţi şi îngrijeşte-ţi pielea şi arată-i vârstei tale cine-i şefa. Fii mai îndrăzneaţă şi anul acesta. Arată şi simte-te strălucitoare. Vârsta noastră perfectă este acum. Aşadar, o merităm? Mai mult ca niciodată", spune Mirren.



Alte stiri din Externe

Ultima oră