Grecia: Greva lucrătorilor în transportul în comun, de 1 Mai. Şi marinarii sunt în grevă

01 Mai 2015
Grecia: Greva lucrătorilor în transportul în comun, de 1 Mai. Şi marinarii sunt în grevă
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să se deplaseze sau să tranziteze Republica Elenă că, în continuarea atenționărilor de călătorie privind organizarea, în ziua de 1 mai 2015, a unor acțiuni greviste de 24 de ore a marinarilor și a transportatorilor feroviari, și lucrătorii din domeniul transportului în comun au anunțat organizarea unei greve de 24 de ore în aceeași zi, cu înregistrarea unor modificări de orare de funcționare.

Ca urmare, transportul în comun se va desfășura după următorul program:

- autobuzele vor circula de la ora 9:00 la ora 21:00, iar troleibuzele de la ora8:30 la ora 21:00;
- cursele trenurilor și metrourilor suburbane vor fi anulate;
- lucrătorii de la metroul cu traseele din zona urbană, precum și cei de la tramvai vor protesta doar în primele ore ale dimineții.

Persoanele interesate pot obține informații la numărul +30 14511 și de pe site-ulwww.trainose.gr.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina deInternet mae.ro, pentru a obţine informaţii actualizate. 

Totodată, se reiterează faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate aula dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (poate fi descărcată gratuit din„App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şiposibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, inclusiv înRepublica Elenă, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei deinformare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.  

Alte stiri din Externe

Ultima oră