Gluma lui Trump, de care Kim Jong Un n-a fost deloc încântat, a devenit virală (VIDEO)

12 Iun 2018
Gluma lui Trump, de care Kim Jong Un n-a fost deloc încântat, a devenit virală (VIDEO)

O fi fost summit istoric, întâlnirea dintre Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un din Singapore, dar nu toate au mers ca pe roate. Cel puţin o glumă făcută de Trump înainte de masa la care cei doi au participat, alături de membri ai delegaţiilor oficiale, nu numai că nu l-a făcut să râdă pe liderul celei mai izolate ţări din lume, ba chiar pare că l-a deranjat bine. Imaginile au devenit deja virale pe Internet.

CITIŢI ŞI: Summit-ul bau-bau. Strângere de mână istorică între Donald Trump şi Kim Jong Un

Trump i-a rugat pe fotoreporteri să facă nişte poze în care cei doi lideri să apară frumoşi şi slabi. Gluma americanului nu a fost pe placul coreeanului, care a rămas inflexibil, ba chiar deranjat, conform filmării unui jurnalist de la The Guardian.

"O să ne faceţi fotografii frumoase? Părem frumoşi şi slabi?", i-a întrebat Trump pe fotografi, înainte de a se aşeza la masă, alături de delegaţia nord-coreeană.

La finalul summit-ului desfăşurat în Singapore, şi care a durat aproximativ cinci ore, preşedintele american şi liderul nord-coreean au semnat un document comun în care SUA se angajează să ofere ”garanţii de securitate” Coreei de Nord, iar Phenianul îşi ”reafirmă angajamentul ferm şi de nezdruncinat faţă de denuclearizarea completă a peninsulei coreene”. Trump a vorbit despre un ”document istoric, destul de cuprinzător”, în timp ce Kim Jong Un a susţinut că "lumea va asista la schimbări majore".

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră