CASA ORORILOR. Un cuplu german, bănuit că a torturat şi ucis mai multe femei

04 Mai 2016 | scris de Marina Constantinoiu
CASA ORORILOR. Un cuplu german, bănuit că a torturat şi ucis mai multe femei


Cazul face deja turul presei germane, dar şi străine. Cei doi au fost reţinuţi miercurea trecută, de la domiciliul lor, fiind suspectaţi că au sechestrat-o şi lovit-o timp de mai multe săptămâni pe Suzanne B., 41 de ani, au precizat poliţia şi Parchetul, cu ocazia unei conferinţe de presă organizate marţi.
Victima, care a fost lăsată să doarmă pe jos, într-o cameră neîncălzită, a murit săptămâna trecută într-un spital din Saxonia Inferioară.

casa
După săptămâni de tortură, cuplul a încercat să o ducă la domiciliul ei pe victima lor, cu un taxi.
Dar starea sănătăţii lui Suzanne B. se deteriora rapid, aşa că cei doi au ajuns ca în cele din urmă să cheme o ambulanţă.
Wilfried W. Neagă orice vinovăţie în acest caz, dar Angelika B. a fost mai vorbăreaţă cu anchetatorii. Se pare că şi ea era maltratată de suspect.
Potrivit declaraţiilor ei, cei doi ar mai fi ucis în august 2014 o femeie, pe Annika W., în vârstă de 33 de ani, originară din regiune.
Ei ar fi depus cadavrul acesteia într-un congelator, ulterior scoţându-l de acolo şi secţionându-l, pentru ca bucăţile să fie în cele din urmă arse într-un şemineu.
Potrivit Der Spiegel, pentru a evita ca mama Annikăi W. să semnaleze dispariţia fiicei sale, cei doi îi trimiteau acesteia SMS-uri de pe telefonul mobil al victimei, în care îi transmiteau să stea liniştită, că totul este în regulă cu fiica sa.
Poliţia bănuieşte că cei doi au mai sechestrat şi torturat şi alte femei, care ar fi supravieţuit supliciului. O femeie originară din regiunea Berlin este audiată în prezent, au precizat anchetatorii.
Femeile erau legate, lovite, dar se pare că nu şi agresate sexual. Cuplul acţiona astfel pentru a-şi demonstra puterea asupra acestora.
Pentru a-şi racola victimele, cei doi publicau anunţuri de mică publicitate, pentru întâlniri la ferma lor. Femeile care le cădeau în capcană ajungeau să fie în cele din urmă sechestrate.
Deocamdată nu există indicii că ar fi fost ucisă o a treia femeie, dar anchetatorii nu exclud această ipoteză. Der Spiegel precizează că William W. a fost condamnat în 1995 la doi ani şi nouă luni de închisoare pentru sechestrare, acte coercitive şi vătămări corporale grave.

Alte stiri din Externe

Ultima oră