Furtuna secolului. Uraganul Irma a ajuns în Caraibe

06 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Furtuna secolului. Uraganul Irma a ajuns în Caraibe

Uraganul Irma a devenit rapid cea mai puternică furtună înregistrată vreodată în Oceanul Atlantic. Cu viteze ale vântului de până la 180 m pe oră, acest uragan de categoria 5 este pe cale să provoace o devastare majoră insulelor din Caraibe și din zonele din Florida de Sud. 

Irma a ajuns în dimineața zilei de miercuri în Caraibe și dacă sunteți interesat să urmăriți efectiv impactul pe care îl are furtuna pe măsură ce ajunge pe uscat, EarthCam găzduiește o serie de livestreamuri din mai multe locații pe care le puteți personaliza.

De exemplu, o cameră web a fost montată pe plaja San Juan din Puerto Rico pentru a oferi o vedere aeriană a impactului furtunii asupra malului mării și asupra plajei Sombrero din Florida. Web cams sunt, de asemenea, înființate în alte zone din Florida Keys.

Dacă sunteți în continuare interesat să aflaţi mai multe despre furtună, Jeff Piotrowski, câștigătorul premiului Emmy, va posta actualizări și o acoperire live pe pagina lui Periscope.

Piotrowski a fost săptămâna trecută în centrul atenţiei la nivel național pentru acoperirea evenimentrelor din timpul uraganului Harvey. El a urmat în direct traseul uraganului, în timp ce acesta lovea Rockport, Texas, pentru a oferi telespectatorilor o imagine deplină asupra devastărilor provocate de furtună.

Două mari instituţii americane, National Oceanic and Atmospheric Administration's NHC şi National Weather Service, oferă pe site-urile lor web şi pe Twitter actualizări în direct cu uraganul Irma.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră