Francois Hollande: Excesele lui Trump te fac să vrei să vomiți!

03 Aug 2016 | scris de Veronica Micu
Francois Hollande: Excesele lui Trump te fac să vrei să vomiți!

În plus, spune Hollande, o victorie a lui Trump în noiembrie ar putea afecta și alegerile prezidențiale din Franța, din primăvara lui 2017.

"Dacă americanii îl vor alegere pe Trump, asta va avea consecințe pentru că alegerile din SUA sunt, de fapt, alegeri mondiale. Ar însemna că scena politică mondială s-ar îndrepta către dreapta și asta va afecta și alegerile din Franța", a precizat președintele francez.

Hollande spune că "excesele" lui Donald Trump sunt grețoase și că te fac să vrei să vomiți.

"Excesele lui te fac să vrei să vomiți, chiar și în Statele Unite, mai ales când vorbește de rău un soldat, despre memoria unui soldat", a spus președintele Franței.

El a făcut referire la afirmațiile extrem de controversate ale lui Trump despre căpitanul Humayun Khan, un soldat american musulman ucis în Irak în 2004.

Hollande a mai spus că a auzit foarte multe comentarii umilitoare și jignitoare în timpul campaniei prezidențiale din SUA. Vorbind despre politicieni, în general, șeful statului francez a afirmat că aceștia "trebuie respectați atunci când sunt respectabili".

Ce mai poți citi pe miscareaderezisententa.ro:

Tokyo, în ALERTĂ după o manevră fără precedent! Nord-coreenii au lansat o rachetă balistică în largul coastelor japoneze (VIDEO)

TRAGEDIE în fotbal. Doi jucători ai NK Maribor, MORȚI într-un accident rutier. Alți doi sunt răniți (VIDEO)

Cătălin Predoiu, GAFĂ URIAȘĂ după moartea Reginei Ana

Agresorii sexuali, POKEMON GO și protecția copiilor. Anunț de ultimă oră făcut de autoritățile americane

Alte stiri din Externe

Ultima oră