Fetiță de 9 ani, VIOLATĂ de jihadiști sub ochii altor prizoniere. Presa internațională publică detalii cutremurătoare (VIDEO)

10 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Fetiță de 9 ani, VIOLATĂ de jihadiști sub ochii altor prizoniere. Presa internațională publică detalii cutremurătoare (VIDEO)

Informațiile cutremurătoare au fost publicate de "Copiii Statului Islamic", un think-tank londonez care analizează actele de cruzime ale ISIS, dar și metodele prin care teroriștii îndoctrinează copiii.

Autorii raportului relatează cazul unei fetițe de numai 9 ani, ținută prizonieră alături de alte femei, într-o casă a ISIS.

Deși incidentul a avut loc în urmă cu doi ani, în orașul Mosul din Irak, detaliile legate de abuz au apărut după ce mai multe prizoniere au reușit să fugă din infernul Statului Islamic și au povestit ororile la care au asistat sau au fost supuse.

Una dintre aceste femei a povestit că fetița a fost violată de un jihadist într-un spațiu deschis, unde se aflau și alte prizoniere.

"Am auzit dintr-o cameră alăturată cum unul dintre jihadiști a luat o fetiță și a violat-o, dar ea era prea mică să priceapă ce i se întâmplă, îi auzeam țipetele", a mărturisit femeia.

Un alt terorist avea arma îndreptată asupra fetiței, amenințând-o că o omoară dacă opune rezistență.

"O fată care a reușit să scape din mâinile teroriștilor (video mai jos) a povestit că a fost violată de jihadiști de trei ori pe zi, timp de trei zile. Ea spune că a fost martoră atunci când fetița de 9 ani a fost violată de teroriști. Apoi, fetița și celelalte prizoniere au fost mutate într-o școală abandonată din Tal Afar", se mai arată în raport.

Potrivit studiului, peste 31.000 de femei au rămas însărcinate în urma violurilor, iar copiii acestora vor fi instruiți pentru a deveni următoarea generație de luptători ISIS.

Document șocant: Cum şi când pot viola jihadiştii femeile răpite

Gruparea ISIS a publicat un document în care spune când şi în ce condiţii pot luptătorii să violeze sclavele sexuale.

Documentul, publicat de agenţia Reuters la sfârșitul anului trecut, este unul dintre numeroasele astfel de acte publicate de ISIS pentru a-și impune propria versiune a legii islamice.

În el apar 15 puncte care explică în detaliu cum trebuie să decurgă actele sexuale cu sclave. Dacă sunt la menstruaţie sau însarcinate, sexul nu este permis, iar avorturile sunt interzise.

În document se discută şi despre violuri în familie, sau împărţirea sclavilor: "Dacă proprietarul unei femei captive, care are o fiica ce poate face sex, are relaţii cu ultima, el nu are voie să facă sex cu mama acesteia. Dacă face sex cu mama ei, el nu are voie să facă sex cu fiica".

"Proprietarilor" le mai este interzis să violeze două surori în acelaşi timp, sau să treacă o femeie de la tată la fiu sau alte rude.

Sexul anal este interzis, iar orice sclavă care rămâne gravidă cu copilul proprietarului, trebuie eliberată după moartea acestuia.

Proprietarii nu au voie să vândă sclavele persoanelor care le-ar putea trata rău: "El trebuie să arată compasiune faţă de ea, să fie bun cu ea, să nu o umilească şi să nu îi dea de făcut lucruri pe care ea nu le poate face".

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră