George Michael s-a sinucis!?

01 Ian 2017 | scris de Magda Marincovici
George Michael s-a sinucis!?

George Michael ar fi decis să-și pună capăt vieții? Este o nouă ipoteză lansată de Fadi Fawaz, partenerul de cuplu al lui George Michael, scrie voici.fr.
Fadi Fawaz, care l-a găsit mort pe George Michael, interpretul lui Careless Whisper, a postat în data de 25 decembrie pe Twitter o serie de mesaje în care își exprimă bănuielile referitoare la sinuciderea cântărețului. Ulterior, Fadi Fawaz a șters aceste mesaje.

TMZ a realizat, totuși, o captură în care l-au descoperit pe partenerul lui George Michael în mijlocul unei dispute cu un alt amic al cântărețului. După ce a fost întrebat privitor la natura relației sale cu starul, Fadi Fawaz a întărit ideea că forma un cuplu cu George Michael până în momentul în care l-a găsit mort în pat.

Apoi, el a explicat că George Michael nu dorea decât un singur lucru: să moară. Fadi Fawaz mai susține că George Michael ar fi încercat să se sinucidă de mai multe ori, înainte de a scrie: El va reuși până la urmă! O declarație șoc care trebuie luată în calcul cu multă prudenț. Autopsia în cazul lui George Michael nu a stabilit misterul morții starului, decedat la 53 de ani.

Managerul artistului, Michael Lippman, a declarat că starul a murit din cauza unei probleăme cardiace.

 

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră