VIDEO: Explozie la o cafenea din Chişinău. 20 de persoane rănite

09 Ian 2016 | scris de Gabriela Antoniu
VIDEO: Explozie la o cafenea din Chişinău. 20 de persoane rănite

"M-am dus să mănânc la o cantină în piaţă şi a explodat nu ştiu ce, nici nu am reuşit să ies, am ars puţin", a declarat una dintre victime. Conform timpul.md, 13 persoane au fost internate. 

"A fost adusă o pacientă în stare gravă. Deja internată în secţia reanimare. Femeia are 35 de ani. E cu leziuni termice a feţei, căilor respiratorii. Se întreprind toate măsurile necesare pentru stabilizarea stării generale", a declarat şeful Departamentului de Urgenţă al Institutului de Medicină Urgentă, Igor Curov.

"Trei gravi. Sunt în reanimare. Restul sunt în stare medie. Trei persoane în stare uşoară. Toţi sunt bandajaţi şi repartizaţi în secţii. Majoritatea, au mâinile, faţa şi la unele persoane şi spatele. Doi pacienţi care-s în reanimare au 50% leziuni termice", a explicat medicul Valeriu Mucouza de la Spitalul de Urgenţă din Chişinău.

Administratorii cafenelei, soţ şi soţie, au fost arestaţi preventiv pentru 72 de ore. Procuratura municipiului Chişinău a deschis două dosare penale pentru încălcarea regulilor de protecţie a muncii şi vătămare gravă cauzată din imprudenţă, informează jurnal.md.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră