Doi mafioți reușesc cea mai spectaculoasă evadare! Totul a fost filmat de gardienii închisorii (VIDEO)

17 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Doi mafioți reușesc cea mai spectaculoasă evadare! Totul a fost filmat de gardienii închisorii (VIDEO)

Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, însă filmarea a ajuns în atenția publicului abia acum pentru că a fost folosită ca probă în procesul unuia dintre fugari, Benjamin Hudon-Barbeau.

Danny Provencal și Benjamin Hudon-Barbeau au evadat din închisoarea Saint-Jérôme în martie 2013, situată la aproximativ 50 de kilometri nord de Montreal cu ajutorul unui elicopter și a complicilor Billi Beaudoin și Steven Mathieu Marchisio.

Cei doi complici înarmaţi l-au luat ostatic pe pilotul unui elicopter, au survolat închisoarea Saint-Jérôme şi au lansat o scară din frânghie celor doi deţinuţi aflaţi pe acoperişul construcţiei.

Elicopterul a fost găsit la puţin timp după evadare în zona muntoasă Mont-Tremblant, în Munţii Laurentini. Pilotul, aflat în stare de şoc, a fost spitalizat, în timp ce forţele de ordine au recurs la urmărirea evadaţilor.

Poliţiştii i-au arestat iniţial pe Benjamin Hudon-Barbeau, în vârstă de 36 de ani, cunoscut de către serviciile din cadrul poliţiei ca un apropiat al celor de la Hell’s Angels (bandă de motociclişti activă în lumea întreagă), şi pe cei doi complici, după care l-au reţinut pe al doilea evadat, Danny Provençal, în vârstă de 33 de ani.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră