DRAMĂ într-un oraş elveţian, cinci persoane omorâte cu focuri de armă

10 Mai 2015
DRAMĂ într-un oraş elveţian,  cinci persoane omorâte cu focuri de armă
 Cinci trupuri neînsufleţite au fost găsite în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică într-o locuinţă din oraşul elveţian Wurenlingen.  

Incidentul armat de la Würenlingen, oraș în nordul Elveției, s-a soldat cu moartea a cinci persoane, printre care și autorul atacului, a declarat duminică Michael Leutpold, șeful poliției din cantonul Aargau.

Într-o conferință de presă, Leutpold a precizat că este vorba despre ''bilanțul definitiv'' și că ancheta se orientează către o dramă ''relațională''.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea. Persoane aflate în apropierea locului în care s-a produs incidentul au auzit focuri de armă la scurt timp după ora locală 23.00 (21.00 GMT) și au alertat poliția. Forțele de ordine au descoperit mai multe trupuri neînsuflețite într-un imobil și în apropierea acestuia, adaugă sursa citată.

Ucigaşul a împuşcat mai întâi un bărbat de 58 de ani, o femeie de 57 de ani şi un alt bărbat, de 32 de ani. Este vorba despre socrii săi şi despre cumnatul său, scrie tdg.ch.

În apropierea locuinţei a fost găsit cadavrul unui bărbat de 46 de ani. Poliţia nu a stabilit dacă respectivul avea legătură cu familia sau s-a aflat în locul nepotrivit în momentul nepotrivit.

Autorul crimei era căsătorit şi tatăl a trei copii. Locuia separate de soţie. Atât el, cât şi familia sa erau asistaţi social. (M.C)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră