Donald Trump, replică obscenă despre penisul său într-o dezbatere electorală (VIDEO)

04 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Donald Trump, replică obscenă despre penisul său într-o dezbatere electorală (VIDEO)

"Uitați-vă la aceste mâini, sunt mici? A făcut referire la mâinile mele, că, dacă sunt mici, atunci şi altceva trebuie să fie mic. Vă garantez că aceasta nu este o problemă", a spus Donald Trump.

Recent, la un miting electoral organizat în Florida, Rubio a făcut o glumă despre mâinile lui Trump.

"Mereu îmi spune micul Marco. Și recunosc că este mai înalt decât mine. Cu toate astea, nu înțeleg de ce are mâinile atât de mici. Și știți ce se spune despre oamenii cu mici? Că nu poți avea încredere în ei", a glumit Marco Rubio.

În decurs de trei zile, lui Trump i s-a reproșat că a refuzat să condamne Ku Klux Klanul, că a retransmis pe Twitter un citat din Benito Mussolini sau că ar avea legături cu mafia din construcții. Unii conservatori afirmă deja public că nu vor vota cu Trump la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Rivalul republican perdant al lui Barack Obama din 2008, John McCain, a apreciat drept "neliniștitor" nivelul dezbaterii din tabăra sa, făcând apel la o campanie prezidențială "care să nu se concentreze pe mărimea urechilor oamenilor" sau pe "problemele lor cu transpirația abundentă".

Alte stiri din Externe

Ultima oră