Dezvăluiri despre liderul de la Kremlin: Putin, pasăre de noapte

02 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Dezvăluiri despre liderul de la Kremlin: Putin, pasăre de noapte

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a fost foarte prezent în ultimul timp în presa americană. Şi asta din cauza unei investigații asupra campaniei președintelui Donald Trump, tensiunilor din Siria și atacului cu bombă în urma căruia a fost ucis un ofițer ucrainean important, relatează independent.co.uk.

Deşi e prezent în presă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, Putin munceşte cel mai mult în timpul nopţii. Fostul agent KGB nu se ridică din pat înainte de prânz, conform profilului realizat de Newsweek. Autorul, Ben Judah, a petrecut trei ani cercetând-ul pe Putin pentru cartea sa, "Imperiul Fragil: Cum s-a îndrăgostit Rusia de Vladimir Putin".

Pentru că se trezește târziu, Putin ia micul dejun în jurul prânzului. Conform Newsweek, el mănâncă, de obicei, o omletă mare sau un castron mare de terci, cu ouă de prepeliță și brânză de vaci alături.

Micul dejun este pregătit cu ajutorul unuia dintre aliații politici ai lui Putin. Newsweek relatează că ingredientele sunt "expediate regulat de la proprietățile agricole ale patriarhului Kirill, liderul religios al Rusiei".

După ce mânăncă, Putin bea o cafea, merge să înoate aproximativ două ore și își încheie antrenamentele cu ridicări de greutăți. Prin promovarea imaginilor cu exercițiile fizice se urmăreşte cultivarea în rândul publicului a unei imagini masculine și dure, conform the Guardian.

În general, dimineațile lui Putin sunt solitare. După ce a revăzut filmul despre rutina lui Putin, Myers scrie că "cel mai apropiat însoțitor pare să fie labradorul său negru, Koni, care îl așteaptă la piscină până când îşi face tururile de bazin".

Când termină cu masa și exercițiile zilnice, este deja după-amiază. Atunci, Putin se așează și începe să citească informările zilnice.

sursa foto: theguardian.com

Alte stiri din Externe

Ultima oră