"Dentistul" PSIHOPAT. Făcea sex cu victimele, apoi le scotea dinții cu patentul. "Ne sărutam, deodată m-am trezit cu șurubelnița-n gură"

01 Mai 2015
Tribunalul Districtual din Wellington, Noua Zeelandă, a fost în centrul atenției media, cazul unui pshihopat foarte periculos având termen astăzi. Philip Lyle Hansen, de 56 de ani, a pledat vinovat la 11 capete de acuzare, privind mutilarea mai multor femei. Potrivit procurorilor, Hansen reușea să convingă femeile să se urce cu el în mașină, făcea sex cu ele pe bancheta din spate, după care, în timpul actului sexual sau imediat după, folosind un patent și o surubelniță, le scotea dinții. 

Victimele au povestit, în lacrimi, în fața judecătorului, suferința prin care au trecut: "E un bărbat frumos, amuzant. Mi-a plăcut de el, ne-am distrat împreună, apoi am început să ne sărutăm. În timp ce ne sărutam, a început să mă întrebe dacă am probleme cu dinții. M-am stânjenit puțin, dar i-am spus că n-am mari probleme. Deodată m-am trezit cu o surubelniță în gură, nu știu de unde a scos-o. Am început să mă zbat, dar m-a lovit foarte tare și aproape că mi-am pierdut conștiința. M-am trezit în drum, fără patru dinți", spune o femeie.

"Hansen e un monstru. Are clar probleme psihice", au precizat anchetatorii. "Am găsit în mașina lui un întreg arsenal de ustensile cu care își mutila victimele. Am găsit pe acestea material genetic aparținând mai multor persoane, cel puțin șase. Momentan am reușit să identificăm patru victime", spun anchetatorii.

Deși subiectul ar fi unul hilar la prima vedere, mass-media din Noua Zeelandă a tratat cazul foarte serios, precizând că psihopații de genul lui Hansen au tendința de evoluție. Iar umătorul pas ar fi fost ca acesta să ucidă. Procurorii cer 20 de ani de închisoare pentru Hansen, fără posibilitate de eliberare condiționată, motivând cu potențialul criminal pe care "dentistul" psihopat îl are.

Procesul continuă.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră