Degradant și lipsit de omenie: o jurnalistă maghiară lovește copiii refugiaților! (VIDEO)

09 Sep 2015
Degradant și lipsit de omenie: o jurnalistă maghiară lovește copiii refugiaților! (VIDEO)
Petra Laszlo, jurnalistă la televiziunea maghiară N1TV, media aparținând partidului de extremă-dreaptă Jobbik, a fost concediată după ce au în media socială au apărut mai multe înregistări video realizate în tabăra de refugiați de la Roszke, în Ungaria, în care apare molestând copiii refugiaților.

Înregistrările, realizate de cameramanul unei televiziuni germane în timpul unei încercări a refugiaților de a sparge blocajul polițiștilor maghiari, au surprins momentele în care jurnalista maghiară lovește cu piciorul niște copii, iar într-o alta, punând piedică unui părinte cu un copil în brațe.

Opinia publică s-a declarat ultragiată de modul absolut degradant în care s-a putut comporta femeia, comentariile, chiar și cele ale utilizatorilor care nu sunt de acord cu acordarea de azil refugiaților proveniți din Orientul Mijlociu, subliniind totala lipsă de empatie și de emoție umană a jurnalistei.

În ultimele zile, în speranţa că vor ajunge în Germania mai repede, azilanţii blocaţi pe partea ungară a graniţei cu Serbia au rupt de mai multe ori cordonul forţelor de ordine. Sute de refugiaţi au luat-o la fugă peste câmp, în timp ce poliţiştii îi priveau neputincioşi, fără să poată interveni.




 
PETRA LASZLO, jurnalista la televiziunea maghiara N1TV - televiziunea partidului extremist JOBBIK, LOVIND COPIII REFUGIATILOR! Nu ca refugiatii ar avea ce cauta in Europa, dar comportamentul tipei e deviant si nu tine de umanitate...

Posted by WTF News on Tuesday, 8 September 2015

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră