Cum au cântat miniștrii de Externe ai NATO ”We are the World” (VIDEO)

14 Mai 2015
Cum au cântat miniștrii de Externe ai NATO ”We are the World” (VIDEO)
NATO susține că este cea mai puternică alianță militară din lume. De acum înainte, se poate mândri și cu titlul de ”cea mai înfricoșătoare adunare cântătoare”.

Mai mulți miniștri de Externe si oficiali ai NATO au cântat ”We are the World”, în timpul unui dineu oficial organizat după summit-ul din Antalya. Miniștri și generali s-au luat de mână și au cântat cunoscuta melodie a anilor'80, concepută pentru a ajuta săracii din Africa, scrie Financial Times.

”Sa cantam inca un cantec, cantecul pacii" - invitatia a fost lansata de artistul turc Behzat Gerceker. La auzul acestor cuvinte, Mevlut Cavusoglu si Nikos Kocias s-au ridicat de la masa si s-au alaturat cantaretului si formatiei sale, Enbe Orkestrasi, pentru a intona o versiune a melodiei de succes interpretata in 1985 de Michael Jackson si Lionel Richie.

Cotidianul turc Hurriyet a publicat un video inregistrat miercuri seara în care, pe o scenâ, tinandu-se de mână, apar ministrii de externe grec Nikos Kotzias și turc Mevlut Cavusoglu. Între cele două state există tensiuni legate de situația din Cipru.
 
Pe scena se mai aflau secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, inaltul reprezentant al diplomatiei europene, Federica Mogherini, si comandantul suprem al fortelor aliate din Europa (SACEUR), generalul Philip M. Breedlove. (M.M.)

Alte stiri din Externe

Ultima oră