Culmea tupeului! O româncă a furat dintr-o secție de poliție din Austria

18 Mar 2018
Culmea tupeului! O româncă a furat dintr-o secție de poliție din Austria Galerie foto (2)

Lăcomia te poate aduce în final în spatele gratiilor. De asta s-a convins și Valeria-Lucia I., o româncă de 50 de ani, care trăia de mai mult timp în Austria.

Aici a cunoscut doi pensionari de 75 și 78 de ani, pe care i-a păcălit luni întregi, până a adunat de la ei 24.000 de euro, sumă pe care evident că nu avea de gând să o restituie vreodată. 

Fiindcă au început să suspecteze că ceva nu e în regulă, la următoarea vizită a româncei, cei doi austrieci au chemat poliția.

Polițiștii au stabilit că, folosind aceeași schemă, românca a mai înșelat încă cel puțin 13 persoane, de la care a adunat aproximativ 12.000 de euro. 

Nu mică le-a fost mirarea agenților când au constatat că românca  a lucrat în trecut și în secția lor de poliție, ca femeie de serviciu, de unde a sustras mai multe sume mici, care nu au fost niciodată semnalate oficial.

“Plecăm de la premisa că există mai mulți păgubiţi și facem un apel la toți cei care recunosc această femeie să se prezinte la secția de poliție din Spitz an der Donau sau să sune la numărul 059/133-3451”, a declarat purtătorul de cuvânt al Procuraturii Krems, pentru Kronen Zeitung

Alte stiri din Externe

Ultima oră