Crimă în direct pe Facebook. Ce s-a întâmplat cu autorul

19 Apr 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Crimă în direct pe Facebook. Ce s-a întâmplat cu autorul

Forţele de ordine americane sunt în plină căutare a ucigaşului unui bătrân ales la întâmplare, în plină stradă. Agresorul său a difuzat crima în direct pe Facebook. El este acum prezentat de forţele de ordine drept „înarmat şi periculos”.

Este cea mai căutată persoană din Statele Unite la această oră. Forţele de poliţie americane au extins la întreg teritoriul federal vânătoarea gigantică pentru prinderea criminalului care l-a ucis pe bătrânul din Cleveland şi a difuzat pe Facebook asasinatul.

 

 

„Căutarea este extinsă acum la nivelul întregii ţări”, a anunţat Calvin Williams, şeful poliţiei din Cleveland, la câteva ore după ce operaţiunea s-a extins.

FBI oferă o recompensă de 50.000 de dolari – circa 47.000 de euro – oricărei persoane va permite arestarea acestui bărbat, care este înarmat şi periculos şi figurează de acum pe lista indivizilor cel mai activ căutaţi de poliţia federală.

 

 

Numele suspectului este Steve Sephens, potrivit informaţiilor oferite de poliţia din Cleveland.

UPDATE

Asasinul s-a sinucis după ce a fost urmărit de poliție în statul Pennsylvania, au anunțat marți autoritățile americane.

Steve Stephens, în vârstă de 37 de ani, a postat duminică pe Facebook imaginile în care ucide un bătrân în vârstă de 74 de ani. El a anunțat apoi tot pe rețeaua de socializare că a mai ucis alte 15 persoane și că pleacă 'înarmat și periculos' în căutarea unor alte victime, sugerând în mesaje că vinovată pentru starea în care se află este fosta sa iubită.

Poliția a desfășurat un amplu dispozitiv de securitate la Cleveland (statul Ohio) și a început să-l caute pe Stephens, iar marți l-a reperat în statul Pennsylvania. După o scurtă urmărire, suspectul s-a sinucis trăgându-și un glonț în cap în autoturismul propriu. 

Poliția a infirmat că Steve Stephens ar fi comis și alte crime în afara celei transmise pe Facebook și a menționat că îl avea în evidențe cu numeroase contravenții rutiere.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră