Vești bune pentru șoferi: Controalele la sânge de la granița cu Bulgaria s-au mai relaxat

11 Aug 2015
Vești bune pentru șoferi: Controalele la sânge de la granița cu Bulgaria s-au mai relaxat
După două zile de coșmar, în care șoferii români care intrau în Bulgaria și-au pierdut ore întregi în urma înăspririi controalelor de securitate din țara vecină, MAE de la București a anunțat, luni seară, ca a fost revocata masura controalelor suplimentare instituite de autoritatile de la Sofia la punctele de trecere a frontierelor Bulgariei.

Astfel, cetatenii romani beneficiaza de revenirea la regimul controlului minimal atat la intrarea, cat si la iesirea de pe teritoriul Bulgariei, indiferent de punctul de trecere a frontierei bulgare pe care il tranziteaza, se afirm într-un comunicat de presă al MAE.

Poliția de frontieră bulgară a început, duminică, o serie de controale amănunțite la toate categoriile de autovehicule, anunța, în urmă cu două zile Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România. Verificările suplimentare, la care s-au adăugat și lucrările de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu, unde se circulă alternativ pe o singură bandă, au făcut ca timpul de trecere în țara vecină să crească semnificativ.

Alte stiri din Externe

Ultima oră