Compania americană Surf Air lansează oferta ”all-you-can-fly”

07 Mar 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Compania americană Surf Air lansează oferta ”all-you-can-fly”

În ultimele luni, anunțurile privind proiectele pentru avioane supersonic de talie redusă au fost numeroase. Dar adevăratul interes ar putea fi reprezentat de zborurile nelimitate, ”all-you-can-fly”, în versiune original, scrie lecho.be.

Compania americană Surf Air propune acum un nou serviciu, de pe aeroportul londonez Luton, care permite efectuarea de zboruri nelimitate într-un avion cu numai opt locuri, între Londra, Zurich, Geneva, Luxemburg, Milano, Paris, Cannes și Dublin. Fără a uita Ibiza, când e vorba de un weekend de relaxare, de exemplu. Costul abonamentului: 1.450 de lire pe lună (1.690 de euro).

Rezervările se fac în 25 de secunde pe o aplicație precum Netflix sau Uber. Abonatul selectează orașul-destinație, apoi ziua plecării, ora și numărul de pasageri. Din cinci click-uri totul e rezolvat. 

Pasagerii pot sosi la aeroport cu 15 minute înaintea decolării. Compania vizează 1.000 de abonamente încă din primul an, ceea ce ar aduce un beneficiu de 8 milioane de lire.

Surf Air are cea mai mare parte din activitate în Statele Unite, dar nu își ascunde dorința de a miza pe efectele Brexit-ului pentru a atrage o clientelă din ce în ce mai mobilă.

Surf Air are propria flotă de avioane – modelul Embraer Phenom 300 și Pilatus PC-12 – dar nu gestionează ea operațiunile de zbor, care sunt realizate de TAG Aviation, specializată în aviația comercială.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră