CloserMag.fr: Regina Letizia a Spaniei mai slaba ca niciodata

21 Apr 2015
CloserMag.fr: Regina Letizia a Spaniei mai slaba ca niciodata
Regina Letizia a Spaniei a avut o aparitie de exceptie luni, 20 aprilie, la ceremonia Woman Awards care s-a derulat la Madrid.

Sotia regelui Felipe VI a avut o coafura in linii severe. Totusi, privirile au fost atrase nu atat de coafura reginei Spaniei, cat de silueta acesteia. Imbracata intr-o rochie-bustiera de lungime medie, regina Spaniei a facut impresia ca este mai slaba ca niciodata. Cu bratele subtiri, claviculele noduroase..., regina a provocat mai degraba neliniste decat admiratie din cauza siluetei ei din ce in ce mai ascutite, fiind o explicatie de ce in ultimii ani se vorbeste legat de regina de anorexie.

Daca sotia regelui Felipe VI reuseste cu fiecare aparitie sa uimeasca prin eleganta tinutelor etalate, iata ca siluteta ei stravezie este subiect de discutii. De-a lungul anilor, acest subiect a devenit tabu pentru Coroana spaniola, atitudine total diferita de cea abordata de Lady Diana, care vorbit la televizor despre problemele ei legate de bulimie.

Cei din anturaj sustin ca, daca regina Letizia nu sufera de tulburari alimentare, este foarte probabil ca ea sa fie de-a dreptul obsedata de aspectul fizic, impunandu-si un regim alimentar sever.



Alte stiri din Externe

Ultima oră