Cel mai mare CRIMINAL în serie din ISTORIA SUA

07 Oct 2019
Cel mai mare CRIMINAL în serie din ISTORIA SUA

Un fost boxer din America, Samuel Little, a devenit, conform presei de peste Ocean, "cel mai sângeros" criminal în serie din istoria SUA. Ajuns la 79 de ani şi încarcerat pe viaţă, bătrânul a dezvăluit că a comis 93 de crime.

Samuel Little execută o condamnare la închisoare pe viață, din 2014, când a fost găsit vinovat de trei crime. Însă „bilanțul ” său este terifiant.

Acum, Little, în vârstă de 79 de ani, a făcut și alte mărturisiri care le-au dat fiori anchetatorilor. Mai precis, al a mărturisit un total de 93 de crime. Poliția federală (FBI) a confirmat deocamdată 50 dintre acestea.

În anii 1970-1980 o serie de crime au rămas fără autor. Tiparul era acelaşi, astfel că poliţia a fost convinsă că are de-a face cu un criminal în serie: femei tinere, în general prostituate, erau strangulate.

Au existat mai multe indicii către fostul boxer, două dintre victimele care au reuşit să fucă identificându-l pe Samuel Little. Doar că mărturia acestora nu a fost extrem de credibilă, având în vedere că, pe lângă meseria practicată, erau dependente de droguri.

Samuel Little a fost reţinut în mai multe rânduri, dar în lipsa unor probe concrete a fost eliberat de fiecare dată, procurorii nereuşind să îl ducă în faţa unui juriu.

Anii au trecut, metodele de anchetare au evoluat, astfel că în baza probelor ADN poliţia a stabilit că Samuel Little a ucis trei femei, în perioada 1987-1989.

A fost judecat în 2013 şi condamnat pe viaţă, dar la aproape 5 ani distanţă.

În caz că mărturisirile lui Samuel Little se confirmă, atunci Statele Unite au descoperit cel mai sinistru criminal din istoria acestei țări.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră