Cei cinci români morţi în accidentul din Marea Britanie mergeau la cules de căpşuni

26 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Cei cinci români morţi în accidentul din Marea Britanie mergeau la cules de căpşuni

Cei cinci români decedaţi pe autostrada M6 din Marea Britanie, într-un acident rutier, lucrau ca zilieri în agricultură şi, în ziua fatidică, mergeau spre noul lor loc de muncă, la cules de căpşuni, relatează mirror.co.uk.  

Marius Zevian, 45 de ani, și soția sa, Curcoana Zevian, 49 de ani, au murit împreună cu conaţionalii lor, Gheorghiţa Radu, 56 de ani, Nicoleta-Marinela Florea, 42 de ani, și Marcela Sandu, 34 de ani.

Ei se aflau miercuri într-un autoturism Nissan Micra când au fost loviţi de un camion un Mercedes, între Stafford și Stoke-on-Trent, Staffordshire.

Soţii Zevian  provin din Tulcini, un sat din judeţul Vrancea, şi îşi cumpăraseră cumpărat recent o casă în Stoke-on-Trent, Staffordshire. Se crede că era  doar a doua zi de lucru la noul loc de muncăla locul de muncă.

Primarul din Tulcini încearcă acum să strângă bani pentru singurul fiu al cuplului, care lucrează ca șofer în Germania, pentru a-l ajuta la repatrieriea şi înmormântarea părinţilor săi. 

Nepotul acestora, Maricel Borchin, a declarat că "erau o familie care muncea din greu pentru a-şi cumpăra o casă. Au reușit să dea un avans. Erau fericiți, dar Dumnezeu nu i-a lăsat să-și trăiască viața".

Alte stiri din Externe

Ultima oră