Caz TERIBIL. O fetiță de trei ani și-a ucis frățiorul de șase luni, după ce l-a hrănit cu mâncarea ei. Autoritățile nu știu cum să procedeze

03 Mai 2015
Caz TERIBIL. O fetiță de trei ani și-a ucis frățiorul de șase luni, după ce l-a hrănit cu mâncarea ei. Autoritățile nu știu cum să procedeze
O tragedie de neconceput a avut loc într-o familie cu doi copii. Un bebeluș de șase luni a fost adus de urgență la spital de părinții săi disperați, după ce fata lor în vîrsta de trei ani i-a dat să mănânce bebelușului chiftele de orez, scrie emirates247.com. Mama lor s-a trezit de dimineață să pregătească micul dejun pentru copii și pentru soțul său. Fiica lor de trei ani s-a trezit prima, așa ca femeia i-a făcut repede câteva chiftele de orez, apoi i-a zis să stea puțin cu bebelușul de trei ani, care abia se trezise și el, până pregătește laptele pentru cel mic.

Conform raportului întocmit de poliția din Sri Lanka, bebelușul se afla în pătuțul lui și plângea, moment în care fetița de trei ani a presupus că îi este și lui foame, așa că i-a dat să mănânce din chiftelele de orez. În scurt timp, bebelușul n-a mai putut să respire, iar fetița a început să țipe și se plângă. Mama a venit imediat și a încercat să o întrebe pe fetiță ce a pățit cel mic. Nu a reușit, fetița fiind prea speriată. Tatăl, alertat și el de țipete, a intervenit prompt, ducând copilul imediat la spital.

Din păcate, singurul lucru pe care au putut să-l facă medicii a fost să declare decesul micuțului și să constate cauza morții. Deces prin sufocare cu mâncare. Aceștia susțin că micuțul putea fi salvat dacă i s-ar fi aplicat imediat manevra Heimlich. Din păcate, părinții panicați nu au știut ce să-i facă.

Cazul este unui complicat, potrivit raportului poliției din Sri Lanka. Autoritățile nu au un precedent similar și n-au stabilit încă o vinovăție sau intenție. Fetița de trei ani este prea mică să i se poată imputa ceva, însă părinții ar putea fi acuzați de neglijență cauzatoare de moarte. Însă, departamentul de poliție a manifestat, totuși, o înțelegere pentru tragedia familiei, oferind consiliere psihologică pentru mamă, care manifesta "simptome de intenții suicidale", dar și pentru tată, pentru "agresivitate exagerată"

Cazul continuă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră