Casa Albă, o adevărată cocină? Nuuu, de unde...

03 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Casa Albă, o adevărată cocină? Nuuu, de unde...

Președintele Donald Trump și-a exprimat miercuri admiraţia pentru Casa Albă, respingând relatările din presă conform cărora ar fi spus despre noua sa reședință că este "o adevărată cocină", relatează politico.eu.

Într-un articol care va apărea în ediția de luni a Sports Illustrated, Golf Magazine relata săptămâna aceasta că președintele SUA a spus unor membri ai Clubului Național de Golf Trump din Bedminster, New Jersey, înaintea unei partide de golf că White House este "o adevărată cocină". El ar fi făcut această remarcă pentru a-şi justifica prezenţa tot mai frecventă la culbul din Bedminster.

Conform independent.co.uk, în primele 170 zile ale mandatului său de preşedinte, Trump şi-a petrecut  22% din timp la clubul de golf pe care îl deţine.

Comentariile atribuite președintelui au fost preluate şi de alte instituții media care au verificat acea parte a articolului din revista Golf Magazine. Trump, însă, a contestat articolul, așa cum o face adesea.

"Îmi place Casa Albă, una dintre cele mai frumoase clădiri pe care le-am văzut vreodată", a scris Trump. "Dar Ştirile False susţin că am numit-o cocină - total neadevărat", a adăugat preşedintele american.

Alte stiri din Externe

Ultima oră