Berlusconi susține că Putin i-a oferit un post de ministru în Rusia!

23 Iul 2015
Berlusconi susține că Putin i-a oferit un post de ministru în Rusia!
Fostul premier italian Silvio Berlusconi a afirmat, în cadrul unui dineu, că președintele rus, Vladimir Putin, ar dori să-i acorde postul de ministru al Economiei și cetățenia rusă, potrivit cotidianului italian La Stampa, care îl citează direct pe Berlusconi.
”În Italia, sunt ținut la index, în timp ce Putin mi-a spus că este gata să îmi dea cetățenia și să-mi încredințeze conducerea Ministerului Economiei”, a spus Silvio Berlusconi, care va împlini 79 de ani în septembrie.

Massimo Gramellini, editorialist la cotidianul La Stampa, ironizează pe prima pagină a ziarului această dezvăluire, dând asigurări că eșecul planurilor cincinale ale lui ”Silviusko”, precum planurile comuniste, nu va mai putea fi atribuit de această dată ”puterii exorbitante a magistraților și jurnaliștilor, un flagel de care Rusia s-a eliberat de ceva vreme”.

Reuniunile cele mai importante ”se vor ține după miezul nopții, în vila lui Putin, cu un grup de tinere femei economiste”, adaugă editorialistul, aluzie la gustul pronunțat al lui Berlusconi pentru femeile frumoase. (I.D)


 

Alte stiri din Externe

Ultima oră