Avion în flăcări pe un aeroport din Florida! Aeronava, cu 101 de pasageri la bord, urma să decoleze spre Venezuela (VIDEO)

30 Oct 2015
Avion în flăcări pe un aeroport din Florida! Aeronava, cu 101 de pasageri la bord, urma să decoleze spre Venezuela (VIDEO)
Un avion de pasageri a luat foc pe aeroportul Aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood din statul american Florida, informează NBC News. Avionul, un Boeing 767 al companiei Air Dynamic, urma să decoleze spre Venezuela.
 
21 de persoane au fost rănite în urma incidentului, fiind transportate la Broward Health Medical Center. Niciunul dintre răniți nu se află în stare critică.
 
Avionul companiei Air Dynamic, cu 101 pasageri la bord plus membrii echipajului, se pregătea să decoleze spre Caracas, Venezuela. 
 
Potrivit unui comunicat al Administrației Federale de Aviație, pasagerii unei alte aeronave au observat scurgeri de combustibil de la motorul stâng.
 
În înregistrările turnului de control, se aude cum pilotului aeronavei i se comunică despre scurgerea de combustibil, apoi cineva strigă: "Motorul e în flăcări!".
 
Până la sosirea pompierilor, toți pasagerii fuseseră deja evacuați. 
 
42 de curse au fost anulate și 187 au suferit întârzieri din cauza incidentului. (V.M.)
 


Alte stiri din Externe

Ultima oră