Au furat 20 de tone de ouă Kinder şi Nutella

14 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Au furat 20 de tone de ouă Kinder şi Nutella

O remorcă plină cu ciocolată a fost furată din orașul german Neustadt. Încărcătura de 20 de tone, care includea ouă Kinder, Nutella și alte produse de cofetărie, a fost furată de hoți undeva între sâmbătă seara și duminică la prânz, relatează independent.co.uk.

Poliția a declarat că marfa furată valorează până la 70.000 de euro. "Oricine primeşte o ofertă de cantităţi mari de ciocolată pe canale neconvenţionale trebuie să raporteze imediat poliţiei", se arată într-o declaratţe a forţelor de ordine.

Nu se ştie dacă furtul a fost organizat sau nu. Ofițerii verifică dacă furtul de ciocolată este legat de un alt furt al unei remorci goale în apropierea orașului Weimar.

Totodată, anchetatorii din orașul Wittenburg sunt în căutarea unei remorci care conținea aproximativ 30 de tone de suc de fructe şi despre care se crede că a fost furat sâmbătă dimineața.

Nu este prima dată în Germania când hoții fură cantități mari de ciocolată. În 2013, cinci tone de Nutella. în valoare de aproximativ 14. 000 de lire sterline au fost furate dintr-un camion din orașul Niederaula.

Alte stiri din Externe

Ultima oră