UPDATE. Atacul de la Barcelona: Şoferul camionetei care a intrat în mulţime, împuşcat mortal

21 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Atacul de la Barcelona: Şoferul camionetei care a intrat în mulţime, împuşcat mortal

​​Poliția spaniolă a anunţat luni că l-a împușcat mortal pe ultimul membru al celulei teroriste responsabile de atacul de pe bulevardul La Rambla din Barcelona.

Poliția l-a identificat pe suspectul Younes Abouyaaqoub, un marocan de 22 de ani, pe Twitter, numindu-l "autorul atacului terorist" din Barcelona. Abouyaaqoub purta ceea ce părea a fi o  centură cu explozibil când a fost împușcat în Subirats, la 45 de kilometri vest de Barcelona.

************************************

Younes Abouyaaqoub, şoferul suspectat că a intrat cu furgoneta joi în pietonii de pe bulevardul La Rambla din Barcelona, ucigând 13 persoane şi rănind peste 100, a fost reținut de autoritățile spaniole, informează presa locală, citată de mirror.co.uk.

Anunțul a venit pe fondul relatărilor că un bărbat care purta o centură explozivă a fost împuşcat în ​​Subirats, la vest de Barcelona. Autoritățile spaniole au confirmat că în această după-amiază a avut loc o operațiune de căutare a lui Abouyaaqoub . El a fost reținut, relatează La Vanguardia.

 

 

Marocanul Abouyaaqoub, 22 de ani, a fost reținut în Sant Sadurní d'Anoia, la vest de Barcelona, conform sursei citate. Radioul spaniol a relatat totodată că un bărbat care purta o centură de exploziv a fost împușcat și ucis de poliție în Subirats. Identitatea omului nu a fost dezvăluită.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră