Atacul de la Istanbul: Printre victime, mulți cetățeni străini!

01 Ian 2017 | scris de Magda Marincovici
Atacul de la Istanbul: Printre victime, mulți cetățeni străini!


Trei iordanieni au murit și patru răniți, potrivit Ministerului Afacerilor Externe iordanian, citat de agenția oficială Petra.

Doi tunisieni au fost uciși. Este vorba de un om de afaceri și soția acestuia, potrivit presei tunisiene. Ministerul francez al Afacerilor Externe a anunțat, la rândul lui, moartea unei femei cu dublă naționalitate, franceză și tunisiană, fără a preciza dacă ar fi aceeași persoană.

Mai mulți saudieni sunt printre morții în atac, potrivit consulatului saudian la Istanbul, care nu a precizat numărul acestora. Potrivit publicației saudiene Asharq Al-Awsat, ar fi cinci morți și 11 răniți.

Un libian a fost ucis și trei alte persoane rănite în atac, potrivit Ministerului libian al Afacerilor Externe.

Cetățeni din Maroc și Liban figurează printre victime, potrivit ministrului turc al Familiei, citat de agenția proguvernamentală Anadolu. Canalul libanez LBCI a difuzat un video cu un rănit libanez pe un pat de spital, cu brațul stâng pansat.

Un israelian a fost ucis și un altul rănit, potrivit Ministerului israelian al Afacerilor Externe.

Doi indieni, un bărbat și o femeie, au murit, potrivit unui tweet al ministrului Afacerilor Externe, Sushma Swaraj.

Un bărbat cu dublă naționalitate, belgiană și turcă, a fost ucis, potrivit ministrului belgian al Afacerilor Externe, Didier Reynders.

Trei francezi au fost răniți, potrivit unui bilanț provizoriu al ministrului francez al Afacerilor Externe, Jean-Marc Ayrault.

Alte stiri din Externe

Ultima oră