Atac cu cuţitul într-un supermarket din Germania. Un mort şi mai mulţi răniţi

28 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Atac cu cuţitul într-un supermarket din Germania. Un mort şi mai mulţi răniţi

Un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat mortal o persoană într-un supermarket din Germania, la nord de Hamburg, şi a rănit alte patru, după care a fugit. A fost prins şi arestat, anunţă poliţia, conform Associated Press.  

Atacatorul a intrat vineri într-un supermarket din Barmbek şi a înjunghiat o persoană, care a murit pe loc. După ce a rănit alte patru a fugit şi s-a amestecat printre trecători pe care i-a zgâriat uşor. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Timo Zill, a declarat că autorităţile investighează toate pistele în acest atac. în care a fost folosit un cuţit de bucătărie. Poliţia spune că deocamdată nu ştie care a fost motivul atacului şi nici nu are indicii dacă au fost implicaţi mai mulţi atacatori.

Iniţial, s-a presupus că motivul atacului ar fi fost un jaf, dar nu a fost confirmat. De asemenea, nu se ştie dacă a fost un atac terorist. Ziarul german BILD şi unii martori susţin că bărbatul a strigat "Allahu Akbar" în timpul atacului, conform Fox News.  Expresia, care în limba arabă înseamnă "Allah e mare", este frecvent folosită de extremiştii islamişti înaintea unui atac.

Sursa foto: Press TV

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră