Atac armat în timpul unui turneu de jocuri video, în Jacksonville, SUA. Sala era plină de adolescenți (VIDEO)

27 Aug 2018
Atac armat în timpul unui turneu de jocuri video, în Jacksonville, SUA. Sala era plină de adolescenți (VIDEO) Galerie foto (3)

Cel puțin patru persoane au fost ucise și alte 11 rănite în urma unui atac armat care a avut loc într-un centru comercial din Jacksonville, în Florida, anunță News4Jax. Biroul șerifului local a făcut apel la riverani să evite zona, într-o postare pe Twitter.

Potrivit biroului șerifului Mike Williams, un număr mare de persoane ar fi fost ucise, iar altele rănite și transportate la spital.

Un martor ocular a declarat pentru LA Times că atacatorul este chiar unul dintre participanții la turneu, care a pierdut și din această cauză s-a enervat și a început să își împuște rivalii. Acesta ar fi tras în cel puțin cinci persoane, după care s-a sinucis, potrivit presei locale.

”Descoperim mulți oameni baricadați în diverse zone din complexul The Landing. Vă rugăm să vă păstrați calmul, rămâneți acolo unde sunteți ascunși. Trupele SWAT caută metodic. Vom veni noi la voi. Vă rugăm să nu fugiți afară”, scriu polițiștii din Jacksonville pe Twitter.

Momentul a fost surprins pe o înregistrare de la fața locului a desfășurării unui meci virtual de Madden NFL 19.

 

 

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră