Astronaut NASA, mărturisire NEAȘTEPTATĂ despre EXTRATEREȘTRI! (VIDEO)

14 Aug 2015
Astronaut NASA, mărturisire NEAȘTEPTATĂ despre EXTRATEREȘTRI! (VIDEO)
EXTRATEREȘTRII AU VENIT PE PĂMÂNT PENTRU A OPRI UN RĂZBOI NUCLEAR ÎNTRE SUA ȘI RUSIA, potrivit declarației unui fost astronaut NASA. 
 
Edgar Mitchell, al șaselea om care a pășit pe Lună, în cadrul misiunii Apollo 14 din 1971, susține că extratereștrii ne-au vizitat planeta în anii '40, OZN-urile fiind văzute pentru prima dată în zona primului poligon de testare a armelor nucleare, în deșertul din New Mexico.
 
Acolo, în 1945, a fost detonată prima bombă nucleară, scrie Russia Today.
 
"Deșertul respectiv din New Mexico era un teren de testare pentru armele nucleare și acel loc a stârnit și interesul extratereștrilor. Voiau cu siguranță să afle despre capacitățile noastre militare. Experiența personală și discuțiile cu alți ofciali din armată m-au făcut să cred că extratereștrii au încercat să ne împiedice din a merge la război și au vrut să fie pace pe Pământ. Alți ofiteri de la diferite baze militare de pe coasta Pacificului mi-au spus că rachetele de test erau deseori detonate de aeronave necunoscute", a declarat Mitchell.
 
"Dacă erau ființe ostile, cu siguranță nu am mai fi fost acum", a spus fostul astronaut NASA.
 
Legat de declarațiile lui Edgar Mitchell, Nick Pope, fost ministru al Apărării, a declarat pentru că afirmațiile fostului astronaut sunt bazate pe rapoarte „second-hand”. 
 
Edgar Mitchell, despre incidentul Roswell
 
Veteranul de la NASA a vorbit în mod constant despre extratereștri încă de când a aterizat pe suprafața Lunii. 
 
Recent, Michell a spus că civilizațiile extraterestre există, iar vizitele lor pe planeta noastră sunt o probă că ei mențin contactul cu autoritățile americane. 
 
Fostul astronaut a spus că în urmă cu 68 de ani, un OZN a aterizat în Roswell.
 
Edgar Mitchell afirmă că guvernul american a găsit extratereștri vii și morți în locul prăbușrii OZN-ului, dar că motivul pentru care a mușamalizat acest incident a fost că nu a știut dacă vizita era ostilă și nici nu dorea ca Uniunea Sovietică să afle despre asta. 
 
"Cea mai bună soluție la acel moment a fost să mintă", a explicat fostul astronaut, care a mai precizat că de-a lungul carierei sale la NASA i s-a adus la cunoștință faptul că Pământul a fost vizitat de multe OZN-uri, dar că Agenția spațială americană a mușamalizat fiecare caz.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră