O îngrijitoare româncă a drogat și supus la perversiuni un pacient austriac de 63 de ani: ”Sexul era bun!”

21 Apr 2016 | scris de Istvan Deak
O îngrijitoare româncă a drogat și supus la perversiuni un pacient austriac de 63 de ani: ”Sexul era bun!”

L-a forțat pe pensionar să întrețină relații sexuale cu ea. Conform tabloidului austriac Heute, “femeia l-a făcut dependent de sex, dar și de drogurile pe care i le administra periodic”.

Pacientul bolnav de diabet nu a intuit mai nimic, când femeia a început să îi ceară sume mari de bani. “Mi-a cerut ba pentru un accident, ba pentru divorț. I-am dat în total 150.000 de euro. Dar sexul era așa de bun!”, susține bărbatul.

“Când sexul a devenit prea sălbatic, a început să îmi fie teamă și i-am administrat alte droguri ca să îl liniștească”, a declarat femeia.

Când a rămas fără bani în casă, cei doi s-au dus la bancă să ridice suma de 21.000 de euro. Reprezentatul băncii a devenit suspicios, starea bărbatului nu i s-a părut în regulă, și a anunțat poliția.

Pensionarul a ajuns la spital, în timp ce femeia a încercat să fugă în România. Analizele au scos la iveală că bărbatul era drogat. Femeia a fost reținută și transferată în arest preventiv în Austria.

Luni s-a încheiat procesul ei în prima instanță. A fost condamnată la doi ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă.

 

Citiți și:

IMAGINI NEMAIVĂZUTE, PUBLICATE ÎN PREMIERĂ. Ce s-a întâmplat în ultima barcă de salvare de pe TITANIC (VIDEO)

Alte stiri din Externe

Ultima oră