Apel neobişnuit al unui şerif din Florida: Nu împuşcaţi uraganul Irma!

10 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Apel neobişnuit al unui şerif din Florida: Nu împuşcaţi uraganul Irma!

Un şerif din Florida îi îndeamnă pe localnici să nu tragă în uraganul, avertizând că furtuna nu va fi întoarsă din drum, dar acţiunea lor va avea "consecințe devastatoare", relatează independent.co.uk

Biroul şeriffului districtului Pasco a avertizat că împuşcarea celui mai periculos uragan din Oceanul Atlantic "va avea efecte secundare foarte periculoase".

Reacţia şerifului vine după ce peste 53.000 de persoane s-au declarat interesate de un eveniment lansat pe Facebook numit "Shoot At Hurricane Irma- Împuşcaţi uraganul Irma", iar 25.000 de persoane şi-au anunţat participarea sâmbătă seara.

Ryon Edwards, unul dintre iniţiatorii evenimentului, a declarat pentru BBC că a creat evenimentul din plictiseală și stres și a fost surprins de reacție.

"Reacţia este o surpriză totală şi pentru mine", a spus el. "Niciodată nu mi-am imaginat că acest eveniment se transformă într-o nebunie mai mare ca mine. A devenit ceva ce nu mai pot controla", a adăugat Edwards

Pe Facebook au apărut şi alte evenimente de combatere a furtunii, inclusiv sperietoarele cu flăcări. "Învârtiţi-vă  brațele foarte repede pentru a împinge uraganul Irma" și "Distrugeţi uraganul Irma prin răcirea Atlanticului cu cuburi de gheață", sunt câteva dintre sugestii.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră