Angelina Jolie joacă tare: Vrea un loc în Camera Lorzilor!

25 Sep 2016 | scris de Magda Marincovici
Angelina Jolie joacă tare: Vrea un loc în Camera Lorzilor!

”E o femeie cu o agendă. Vrea să părăsească Statele Unite și să lucreze în Marea Britanie, unde ar putea ocupa un loc în Camera Lorzilor. În Anglia are și o organizație non-profit și este atrasă de ideea de a se muta acolo”, susține Ian Halperin, autorul cărții ”Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie”

Angelina Jolie are prieteni importanți în Camera Lorzilor, printre care fostul secretar de externe, William Hague și baroneasa Arminka Helic.

Săptămâna trecută, Angelina Jolie a anunțat că divorțează de Brad Pitt, după ce l-a acuzat pe acesta de rele tratamente față de copiii lor

Recent, un articol apărut pe Closermag.fr relatează o scenă ce ar fi avut loc în timpul unui zbor privat și care ar putea justifica acuzațiile aduse lui Brad Pitt. Scena relatată a avut loc în data de 14 septembrie.

După ce probabil a băut, Brad Pitt s-ar fi enervat. Potrivit Us Weekly, actorul a fost filmat în timp ce striga nervos la copii. Angelina și Brad aveau o dispută și fiul lor Maddox a intervenit între ei. Dar Brad a strigat foarte tare la fiul lui. Persoana care povestește această scenă insistă asupra faptului că Brad Pitt a agresat numai verbal copilul, dar că nu l-a lovit și nu i-a făcut alt rău.

 

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră