Am rezolvat-o și p-asta! Părinții vor ca bebelușul lor să fie înscris în acte cu sex necunoscut (VIDEO)

03 Iul 2017
Am rezolvat-o și p-asta! Părinții vor ca bebelușul lor să fie înscris în acte cu sex necunoscut (VIDEO)

Dacă aveați încă rețineri asupra faptului că din toată istoria omenirii trăim momentul în care plictisul e la cotele cele mai mici, informația din acest articol vi le va spulbera!

După ce-au făcut ce-au făcut și au conceput un copil, doi canadieni au ținut să treacă de banalitatea momentului, lansând o campanie de recunoaștere a dreptului lor de a înscrie bebelușul în certificatul de naștere ca fiind de sex necunoscut.

Unul dintre părinții copilului este trans-gender și spune că modul în care a fost "etichetat" la naștere i-a afectat întreaga viață: "Când m-am născut, medicii s-au uitat la organele mele genitale și au făcut presupuneri despre cine sunt. Aceste presupuneri greșite mi-au afectat toată viața și a trebuit să fac multe ajustări pentru a mă potrivi cu cine voiam eu să fiu".

Cuplul intenționează să crească bebelușul "fără sex", până la momentul în care va fi suficient de mare încât să decidă singur dacă vrea să aparțină unui sex sau nu. Părinții săi încearcă acum să obțină un certificat de naștere marcat cu litera "U" în dreptul sexului, adică "sex nedeterminat", însă nu au reușit deocamdată acest lucru.

"Încercăm să îi oferim toată dragostea și sprijinul de care are nevoie, astfel încât să crească într-o lume lipsită de prejudecăți, etichete și restricțiile care vin odată cu includerea într-un sex sau altul", au declarat părinții.

Canada este una dintre puținele țări din lume care permite, ce-i drept doar în unele provincii, ca sexul bebelușilor să fie trecut drept "necunoscut". Părinții care au pornit însă campania locuiesc în British Columbia, una dintre provinciile în care sexul bebelușului este trecut în certificatul de naștere drept masculin sau feminin.

Alte stiri din Externe

Ultima oră