Aliaţii lui Merkel: Grecii se comportă ca nişte clovni

17 Iun 2015
Aliaţii lui Merkel: Grecii se comportă ca nişte clovni

Aliaţii cancelarului german Angela Merkel în regiunea Bavariei îi acuză pe oficialii greci că nu sunt conştienţi de situaţia cu care se confruntă ţara, dacă Atena continuă să se războiască cu creditorii asupra unui acord de rambursare a datoriilor, scrie sharecast.com.

Andreas Scheuer, secretarul general al Uniunii Creştin-Sociale, a afirmat într-un interviu acordat ziarului german Rheinische Post că Grecia face foarte puţin pentru a rămâne în zona euro şi îi critică pe politicienii de la Atena că nu îşi iau nici un angajament faţă de creditorii internaţionali.

" Se comportă ca nişte clovni, stând în fundul clasei deşi au primit avertismente clare din toate părţile că nu vor reuşi să treacă peste această situaţie", a declarat politicianul german, referindu-se la politicienii de la Atena.

Comentariul acestuia vine la o zi după ce deputatul CDU, Michael Grosse-Broemer, a afirmat că este momentul ca Grecia să renunțe la " stare de negare " și să facă un pas hotărât spre satisfacerea cerințelor creditorilor săi internaționali .

Alte stiri din Externe

Ultima oră