A murit Boo, cel mai frumos câine din lume

22 Ian 2019 | scris de A.V.
A murit Boo, cel mai frumos câine din lume Galerie foto (2)

Boo, considerat „cel mai frumos câine” din lume, a murit, vineri, la vârsta de 12 ani, a anunțat proprietara sa pe Instagram. De atunci, mesajele de exprimare a regretelor curg în valuri, scrie Le Soir.

Micuţul din rasa Lulu de Pomerania a devenit faimos în 2010, când cântăreața Kesha l-a desemnat într-un tweet ca fiind „noul său iubit”.

De atunci, Boo a avut peste 17 milioane de fani pe pagina sa de Facebook, un ursuleț de pluș cu efigia sa şi chiar două cărți despre el, dintre care una este intitulată „Boo: viaţa celui mai drăguț căţeluş din lume”!

“Cu cea mai profundă tristeţe, am vrut să împărtăşesc faptul că Boo a murit în somn în această dimineaţă şi ne-a lăsat pentru a se alătura celui mai bun prieten al lui, Buddy”, a scris stăpâna căţelului.

Fratele lui Boo, Buddy, a murit în urmă cu un an, iar stăpâna lor spune că acesta a suferit enorm, scrie mediafax.ro.

Boo s-a născut în 2006, iar trei ani mai târziu proprietara sa a decis să îi deschidă o pagină de Facebook: https://www.facebook.com/Boo/.

Boo s-a făcut repede remarcat şi datorită coafurii, pentru că, spre deosebire de câinii din rasa sa, care au părul foarte lung, acesta a fost tuns scurt arătând mai degrabă ca o jucărie de pluş.

În câţiva ani, Boo a reuşit să strângă 17 milioane de oameni care îi urmăreau fotografiile, fie că era vorba despre costumaşe speciale cu care era îmbrăcat, de plimbări, de instantanee cu Boo dormind sau când se juca cu Buddy.

Alte stiri din Externe

Ultima oră