Incredibil! Un român a ascuns 47 de cățeluși în mașina sa. Ce s-a întâmplat la graniţa ungaro-austriacă

01 Noi 2016 | scris de Istvan Deak
Incredibil! Un român a ascuns 47 de cățeluși în mașina sa. Ce s-a întâmplat la graniţa ungaro-austriacă

De asta s-a convins și un român de 33 de ani. El nu transporta migranți, ci încerca să facă bani frumoși de pe urma unor animale nevinovate.

Mai exact, polițiștii de frontieră au găsit în mașina sa oprită la Nickelsdorf nu mai puțin de 47 de cățeluși. El a admis că aceștia urmau să fie vânduți în Franța și că îi transporta în condiții legale.

Polițiștii au cerut o expertiză rapidă și din partea unui medic veterinar. Acesta a stabilit că cei 47 de cățeluși au aproximativ vârsta de șase săptămâni, iar legea europeană prevede că nu pot fi separați de mama lor până la vârsta de 8 săptămâni.

Conform Kronen Zeitung, românul a acuzat că el este proprietarul câinilor, el îi crește și știe mai bine ce vârste au, dar a predat polițiștilor doar 24 de pașapoarte UE. Nici unul dintre animale nu avea chip și nu era înregistrat, ceea ce a trezit suspiciunea că românul intentiona să îi vândă în Franța ca animale născute în Hexagon, pentru un preț mult mai mare.

Agenții au decis să predea animalele unei organizații pentru protecția patrupezilor din Eisenstadt, Austria. Românul a fost expulzat în Ungaria și s-a ales cu plângere penală pentru transportul de animale fără chip și falsificarea mai multor pagini din pașapoartele acestora.

Alte stiri din Externe

Ultima oră