UPDATE. O parte din aeroportul din Los Angeles a fost închisă. Trei zgomote puternice, suspecte, au dat alarma

29 Aug 2016 | scris de Marina Constantinoiu
UPDATE. O parte din aeroportul din Los Angeles a fost închisă. Trei zgomote puternice, suspecte, au dat alarma


Aeroportul a fost închis parţial ca urmare a informaţiilor privind un posibil schimb de focuri, pentru moment neverificat, se arată pe contul de Twitter al celui de-al treilea (ca mărime) aeroport al Statelor Unite.
„Nivelul superior de la plecări şi cel inferior, de la sosiri, ale terminalului central au fost închise. Verificaţi, vă rugăm, care este situaţia zborurilor, apelând la companiile aeriene, dacă vă îndreptaţi spre LAX”, se mai arată pe contul Twitter @FlyLAXairport.

twitter
La scurt timp după acest anunţ, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Los Angeles (LAPD) a anunţat pe Twitter că a fost vorba, de fapt despre „zgomote puternice”. „Nu s-a tras niciun foc de armă, nu există răniţi”, a precizat acesta.

Pe Twitter, însă, unii pasageri comentează că, din cauza acestor informaţii, s-a creat panică în rândul acestora, şi solicită o precizare din partea poliţiei, că a fost vorba despre o alarmă falsă.

UPDATE

Incredibil! După minute bune de verificări, postări alarmiste pe Twitter şi evacuarea parţială a aeroportului din Los Angeles, aflăm că pe aeroport a fost arestat un...Zorro!
Adică un bărbat deghizat în Zorro, într-un costum negru, cu mantie şi pălărie, asemenea personajului din film.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră