Petiție inedită: 615 germani cer anexarea unui land la Rusia!

27 Aug 2016 | scris de Istvan Deak
Petiție inedită: 615 germani cer anexarea unui land la Rusia!

El cere “anexarea landului Saxonia la Federația Rusă”. Inițiativa sa este sprijinită de semnătura altor 614 persoane. Inițiatorul petiției este Rene Reichmann, liderul grupului “Partidul Pro-Putin”. Conform Mopo, petiția este postată pe site-urile change.org și openpetition.de.

“Iminenta interzicere a libertății de exprimare și a dreptului de a demonstra nu ne oferă prea mult timp la dispoziție. De mâine vom trăi într-o dictatură. Ce nu reușește cancelarul nostru, trebuie să rezolve Vladimir Putin”, își motivează Reichmann petiția neobișnuită.

putin

El face apel la locuitorii din Saxonia să voteze petiția și să arate astfel un semn de solidaritate și simpatie față de Rusia, fiindcă “Europa, în special Germania, din cauza politicii externe agresive împotriva Federației Ruse, ne fac să nu mai fim pe lista de priorități ale Rusiei”.

Reichmann nu e la prima tentativă de acest fel. În martie a inițiat o petiție în care solicita Rusiei să pună la dispoziție anumite teritorii pentru crearea unui stat german. Conform jurnaliștilor germani, petiția are șanse nule de reușită.

rusia germania

Pentru ca o petiție să genereze un referendum este nevoie de 450.000 de semnături.

Alte stiri din Externe

Ultima oră