Un festival destinat burgerilor? Why Not! Burgerfest, prima ediţie.

30 Apr 2015
Un festival destinat burgerilor? Why Not! Burgerfest, prima ediţie.
Deși burgerul este un preparat clasic american, în România, până nu demult, acesta a fost mai degrabă asociat cu industria fast food.

Însă, de câțiva ani, cea mai mare parte a localurilor populare din România au început să se mândrească cu aceste preparate, în varianta home-made, cu ingrediente de calitate și rețete tot mai variate.

Drept urmare, pentru a ne putea bucura cât mai mult de delicioșii burgeri oferiti de restaurantele din întreaga țară, Burgerfesta decis să le adune pe toate într-un singur loc.

Astfel, primul eveniment major dedicat acestor delicatese culinare va avea loc între 22 si 24 mai, în Bucuresti, la Verde Stop, zona Barbu Văcărescu (locație conexă fostului spațiu de evenimente Zone Arena).

Prima ediție își propune trei lucruri:

În primul rând, să aducă în fața publicului cele mai gustoase și aspectuoase preparate culinare ale genului, pregătite de bucătari talentați din localuri care au acest produs în meniu în mod obișnuit.

În al doilea rând, Burgerfest va acorda titlul de CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, împreună cu bucătarii lor.

Nu în ultimul rând, Burgerfest propune o experiență diferită pentru un weekend în Bucuresti: trei zile petrecute într-o zonă cu verdeață, cu multă muzică bună, concerte, cu delicatese culinare și experiențe gastronomice, cu jocuri și concursuri, toate într-o locație elegantă, cu un decor shabby chic.

Accesul la festival se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.


 

Alte stiri din Expozitii

Ultima oră